Prodaja i Izrada Zastava

zastave

Obezbeđenjem najsavremenije tehologije značajno smo pojeftinili i ubrzali pripremu i proizvodnju zastava, transparenata i drugih proizvoda vezanih za štampu na platnu, a namenjenih u marketinške svrhe. Skoro da nema ustanove, poslovnog, sportskog ili kakvog drugog objekta i manifestacije gde se ne viore zastave koje smo proizveli.

Uvozne boje i materijali koje koristimo vrhunskog su kvaliteta, otporni na sve atmosferske uticaje, kao i na UV zračenje i po svim karakteristikama odgovaraju važećim evropskim standardima. Naše zastave i transparenti su trajni, obostrano vidljivi, jednostavni za održavanje i nabavljate ih po više nego pristupačnim cenama..

U našem proizvodnom programu pored zastava, za spoljnu upotrebu, nalaze se i
– svečane zastave
– kapitenske zastavice
– stone zastavice

Linija

svecane zastave

Svečane zastave

– zastave za unutrašnju dekoraciju. Izrađuju se kao duple, opšivene su resama i  izrađene od satena, koji zbog svog sjaja daje zastavi svečani izgled. Ističu se u kabinetima i salonima. Mogu da budu raznih dimenzija, a najčešće su 150x100cm kada se rade za podni stalak.

Linija

kapitenske zastavice

Kapitenske zastavice

– izrađuju se od satena kao duple i po obodu zastavice se našivaju rese. Obično su u obliku štita, trouglastog ili pravougaonog oblika, na gornjem delu zastavice postavlja se mesingana prečka sa lančićem.

Linija

 stone zastavice

Stone zastavice

– zastavice za unutrašnju dekoraciju izrađuju se od kaširane svile kao duple i opšivaju se šnurom. Postavljaju se na mesinganim, niklovanim ili pvc stalcima. Izrađuju se u standardnim oblicima i dimenzijama ili po želji kupca.